Social 1 Mai 2015 10:59
Toate cele noua spitale de urgenta din Capitala si Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov asigura, prin liniile de garda, asistenta medicala in minivacanta de 1 Mai, iar Directia de Sanatate Publica are un serviciu permanent.

Astfel, de vineri si pana luni vor asigura permanent asistenta medicala Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, Spitalul Clinic de Urgenta Universitar, Spitalul Clinic de Urgenta "Sfantul Pantelimon", Spitalul Clinic de Urgenta "Sfantul Ioan", Spitalul Clinic de Urgenta "Bagdasar-Arseni", Spitalul de Urgenta Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri, Spitalul Clinic de Urgente Oftalmologice, Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii "Grigore Alexandrescu" si Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii "Marie Curie", scrie mediafax.

Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov (SABI) va avea program normal de lucru in perioada 1-3 mai, solicitarile populatiei fiind preluate la numarul unic de urgenta 112. In aceasta perioada, Serviciul de Ambulanta va asigura si eliberarea de certificate constatatoare de deces. "In aceasta perioada, vom lucra la capacitatea normala, nu au fost aprobate concedii si nici recuperari. Pentru intervalul 1-3 mai, vom suplimenta cu trei numarul de echipaje", a declarat, pentru MEDIAFAX, managerul SABI, dr. Alis Grasu.

Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti va asigura un serviciu de garda permanent la sediul din strada Spiru Haret nr. 14, din Sectorul 1.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.