Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Prahova, Mircea Cosma, a venit si el, marti dupa-amiaza, la DNA Ploiesti, unde va fi instiintat despre sechestrul instituit de procurori pe averea sa in dosarul lui Iulian Hertanu, in care Cosma este cercetat pentru sprijinire de grup infractional.

Mircea Cosma a ajuns, marti, in jurul orei 14.00, la DNA Ploiesti, el venind insotit de avocatul sau, transmite corespondentul MEDIAFAX. Seful CJ Prahova, pus sub control judiciar in dosarul lui Iulian Hertanu, pe perioada masurii preventive el neputand exercita functia publica, nu a facut nicio declaratie la intrarea in sediul DNA.

Mircea Cosma este al cincilea inculpat care s-a prezentat, marti, la DNA, pentru a fi instiintat despre sechestrul instituit de procurori in dosarul privind extinderea retelei de canalizare din orasul Comarnic. Astfel, la DNA Ploiesti au venit deputatul Sebastian Ghita, cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Hertanu, precum si oamenii de afaceri Vladimir Ciorba si Liviu Munteanu. Tot pentru marti, a fost citat la DNA si fiul lui Mircea Cosma, deputatul PSD Vlad Cosma, cercetat in acelasi dosar pentru sprijinire de grup infractional.

Deputatul Sebastian Ghita a declarat, marti, la iesirea de la DNA Ploiesti, unde a stat cateva zeci de minute, ca procurorii i-au pus sechestru pe bunurile imobile si pe conturi, parlamentarul spunand ca nu se considera vinovat in dosarul in care este acuzat de favorizare de grup infractional.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.