Vicepresedintele Camerei Deputatilor, deputatul PSD Florin Iordache, a spus, luni, la iesirea din sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), ca a fost audiat in calitate de martor si ca a facut "cateva precizari", in fata organelor judiciare.
Am fost in calitate de martor. Au fost cateva precizari pe care le-am adus la cunostinta si cu asta, basta", a afirmat Iordache. Intrebat daca au fost facute presiuni vreodata asupra sa, in legatura cu aceasta ancheta, Iordache a spus: "Nu", relateaza MEDIAFAX.

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, deputatul PSD Florin Iordache, a venit, luni, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, el fiind audiat de procurori in calitate de martor, intr-un dosar ce vizeaza activitatea Postei Romane, conform unor surse judiciare. Deputatul PSD a venit la DNA in jurul orei 12.30. Potrivit unor surse judiciare, Iordache a venit la DNA pentru a fi audiat intr-un dosar in care se fac verificari cu privire la activitatea Postei Romane. Acest caz ar fi intrat in atentia anchetatorilor, dupa ce Guvernul a sesizat DNA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.