Anchor Grup are, de saptamana trecuta, un nou general manager, directorul financiar, Affan Yldirim, fiind promovat la conducerea companiei imobiliare.
"Din august 2014, rolul de General Manager interimar a fost asigurat de Directorul Financiar al Anchor Grup, care s-a alaturat companiei in martie 2012. Affan YILDIRIM are o vasta experienta in domeniul finantelor si in cel al industriei imobiliare si o cariera cladita in companii multinationale, precum PriceWaterhouseCoopers Turcia si Credit Europe Leasing Romania", se arata intr-un comunicat al Anchor Grup.

Grupul din Turcia este prezent in Romania din 1997, fiind unul dintre cei mai puternici jucatori de pe piata prin portofoliul sau de proiecte de retail, rezidentiale si cladiri de birouri, relateaza MEDIAFAX. Anchor Grup a construit in Romania Bucuresti Mall, primul centru comercial modern la nivel local, detine Plaza Romania, Anchor Plaza si InCity Residences. Valoarea totala a investitiilor efectuate de grup pana in prezent in Romania se ridica la peste 350 milioane euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.