Anchor Grup a inceput renovarea fatadei centrului comercial Bucuresti Mall, lucrari care vor fi finalizate in luna septembrie si fac parte din programul de remodernizare a celor doua mall-uri detinute de grupul turc in Capitala, investitiile fiind estimate la 25 milioane de euro.

"Din 23 aprilie, intrarea in Bucuresti Mall dinspre Calea Vitan nu mai este functionala. Pana in septembrie 2015 clientii primului centru comercial modern din Romania pot patrunde in mall printr-o intrare temporara, situata pe laterala stanga a cladirii. (...) Procesul de renovare al fatadei Bucuresti Mall este unul complex, implicand si implementarea unui design contemporan atragator si reconfigurarea spatiilor dedicate activitatilor de leisure (terase si cafenele)", se arata intr-un comunicat al Anchor.

Bucuresti Mall are o suprafata inchiriabila de circa 37.000 metri patrati, iar Plaza Romania, al doilea centru comercial detinut de Anchor Grup in Bucuresti, are aproape 47.000 metri patrati. Renovarea celor doua proiecte consta in lucrari de structura, reconfigurarea spatiilor de retail si in implementarea un design modern, scrie MEDIAFAX.

"Intrarea in renovare a fatadei centrului comercial se conformeaza cu cea mai recenta planificare a intregului proces, care a decurs fara intarzieri sau intreruperi, costurile renovarii Bucuresti Mall si Plaza Romania nedepasind suma anuntata de 25 de milioane de euro", se mentioneaza in comunicat.

Grupul Anchor este prezent in Romania din 1997 si a construit in Romania primul centru comercial modern, Bucuresti Mall. Grupul mai detine cladirea de birouri Anchor Plaza si ansamblul rezidential InCity Residences. Valoarea totala a investitiilor realizate pana in prezent in Romania se ridica la peste 350 milioane euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.