Peste 250 de pisici din toate colturile lumii vor putea fi admirate sambata si duminica, la Expozitia Internationala Felina de Primavara - SofistiCAT, la complexul Romexpo din Bucuresti, potrivit organizatorilor.

"Pisici de 10", editie speciala a SofistiCAT, ce marcheaza 10 ani de la infiintarea asociatiei, va aduce in fata celor cinci arbitri internationali superbe exemplare de persana, exotica, maine coon, norvegiana de padure, ragdoll, siberiana, angora turceasca, sacra de birmania, bengaleza, british shorthair, abysiniana, chartreaux, devon rex, don sphynx, albastru de Rusia, burma, singapura, sphynx, orientala si siameza.

Expozitia, deschisa in ambele zile intre orele 10.00 si 18.00, va avea ca punct culminant concursul "Best in show". Finalistii celor patru categorii (persane si exotice, par semilung, par scurt, orientale si siameze) se vor intrece in marea finala pentru un loc pe podium. Sponsorii vor oferi premii generoase pentru finalisti, constand in hrana si accesorii pentru pisici.

Castigatorii primului loc din cadrul concursului vor primi un premiu special, cazare gratuita la Mamaia, in weekendul 19 - 21 iunie. In cadrul evenimentului vor fi disponibile, la preturi promotionale, produse si accesorii destinate atat pisicilor (hrana, igiena, joaca), cat si iubitorilor acestora (bijuterii, tricouri, posete, facepainting etc.), scrie MEDIAFAX.

Ca la fiecare editie, in cele doua zile ale expozitiei se va desfasura campania "Arata ca iti pasa", in cadrul careia se vor strange donatii (in bani sau hrana) pentru animalele din adaposturi. Organizatiile pentru protectia animalelor ROBI, Free Pets, Red Panda si Gia vor aduce pisici vaccinate si sterilizate spre adoptie. Pretul unui bilet este de 10 lei, pensionarii au bilet redus la 5 lei, iar copiii au acces gratuit.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.