Vremea va fi rece in aproape toata tara, de sambata pana miercuri seara, in sud-estul tarii va ploua, in nord si centru vor fi precipitatii mixte, iar in toate regiunile vor fi intensificari ale vantului, care va depasi la rafala viteze de 55-65 de kilometri pe ora.

Potrivit informarii transmise de Administratia Nationala de Meteorologie, de sambata, ora 18.00, pana miercuri, la aceeasi ora, vantul va avea intensificari temporare, cu viteze de peste 55-65 de kilometri pe ora, iar pe crestele montane inalte vor fi rafale de peste 80-90 de kilometri pe ora.

Vremea va fi rece in toata tara, iar in cursul noptilor si al diminetilor se va produce bruma, local in regiunile nordice si centrale, in zona subcarpatica si izolat in restul teritoriului. La munte si, trecator, in nordul si centrul tarii, precipitatiile, in general slabe cantitativ, vor fi mixte.In sud-estul tarii, sambata seara si in noaptea de sambata spre duminica va ploua, iar cantitatile de apa vor depasi izolat 15 litri pe metru patrat.

Bucurestiul si judetele Ilfov, Teleorman, Ialomita, Calarasi, Constanta si Tulcea sunt, sambata, sub avertizare nowcasting cod galben de vant, care depaseste la rafala 55-65 de kilometri pe ora.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.