Un nepot si fin al lui George Becali este suspectat de evaziune fiscala si spalare de bani, dupa ce ar fi vandut unor cetateni arabi, fara a le emite factura, sediul fostului cinematograf Aurora din sectorul 2 si ar fi cauzat astfel un prejudiciu de 2,4 milioane de lei.

Politistii bucuresteni, sub coordonarea procurorilor de pe langa Tribunalul Bucuresti, au descins joi dimineata la sase adrese din Bucuresti si Ilfov si au pus in aplicare cinci mandate de aducere pe numele unor suspecti de evaziune fiscala si spalare de bani.

Potrivit unor surse din Politie, printre acestia se afla Viorel Tudorache, nepot si fin al lui Becali, care, in calitate de reprezentant al companiei hoteliere Georvit, ar fi vandut fara sa emita factura, unor cetateni arabi, cladirea fostului cinematograf Aurora, contra sumei de 6.430.000 de lei (aproximativ 1,5 milioane de euro). El ar fi provocat astfel un prejudiciu de 2,4 milioane de lei, prin neplata taxelor catre stat, scrie MEDIAFAX.

Tudorache obtinuse imobilul respectiv, care fusese nationalizat, prin preluarea drepturilor litigioase.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.