Un incendiu a izbucnit, miercuri, in vestiarul Casei Judetene de Pensii Buzau, unde sunt depozitate materiale pentru curatenie, iar zeci de persoane aflate in cladire au fost evacuate de catre pompieri, care intervin pentru stingerea flacarilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Buzau, incendiul a izbucnit in vestiarul cladirii, unde sunt depozitate materiale pentru curatenie.

Aproximativ 80 de persoane au fost evacuate din sediul Casei Judetene de Pensii Buzau, fiind vorba despre angajati, dar si despre persoane aflate in cladire cu diverse treburi. La fata locului au ajuns doua autospeciale cu apa si spuma, precum si o ambulanta SMURD. La ora transmiterii acestei stiri, pompierii intervin pentru stingerea incendiului, in sediul institutiei fumul fiind dens.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.