O femeie din Constanta care a nascut singura, in masina, in a doua zi de Paste, a mers cu copilul intr-o punga la Urgenta Spitalului Judetean, bebelusul, aflat in acel moment in stare critica, fiind stabilizat de medici, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit cadrelor medicale de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, o femeie care a nascut in timp ce era singura intr-un autoturism s-a prezentat, luni, la Urgenta unitatii medicale cu bebelusul intr-o sacosa, nou-nascutul fiind in acel moment in stare critica. Bebelusul a fost preluat imediat de cadrele medicale pentru a i se acorda ingrijirile necesare, el avand o greutate de 2,8 kilograme, iar cand a ajuns la spital era in hipotermie.

Medicii au facut eforturi pentru a-i salva viata bebelusului, iar prima noapte din viata si-a petrecut-o in Sectia de Terapie Intensiva, sub supraveghere. Mama copilului a avut si ea nevoie de o interventie chirurgicala, deoarece nasterea nu a avut loc sub supraveghere. Dupa aproximativ 24 de ore de la internare, potrivit cadrelor medicale, starea celor doi este stabila, dar vor ramane in continuare sub supraveghere medicala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.