Social 7 Aprilie 2015 10:16
Mai multe porturi din judetul Constanta au fost inchise, luni seara, din cauza vantului puternic, potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane.

Astfel, conform sursei citate, luni seara, incepand cu ora 19.00, a fost inchis portul Midia, din cauza vantului puternic. De asemenea, tot din cauza vantului care sufla cu putere, incepand cu ora 20.30, au fost inchise traficului fluvial si porturile Constanta Nord si Constanta Sud-Agigea.

Luni dimineata, meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru 20 de judete din nordul, centrul, estul si sud-estul tarii, unde incepand de luni dupa-amiaza si pana marti seara vor fi ploi, lapovita si ninsori, iar vantul va avea intensificari cu viteze la rafala de peste 50-60 de kilometri pe ora. Astfel, avertizarea cod galben a fost emisa pentru mai multe judete, intre care si judetul Constanta. fiind valabila de luni, ora 15.00, pana marti, la ora 20.00, scrie MEDIAFAX.

"In intervalul mentionat, in regiunile estice si sud-estice vor fi precipitatii sub forma de ploaie si trecator lapovita sau ninsoare, iar vantul va avea intensificari cu viteze la rafala de peste 50-60 km/h. Cantitatile de apa vor depasi local 20-25 l/mp, iar in judetele Galati, Braila, Tulcea si Constanta, pe arii restranse, 40-50 l/mp", se arata in avertizarea transmisa de Administratia Nationala de Meteorologie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.