Social 6 Aprilie 2015 10:48
Un iesean de 27 de ani s-a spanzurat, in noaptea de sambata spre duminica, cu un cordon, de fereastra dintr-o camera a locuintei sale, dupa ce a scris un mesaj pe Facebook in care si-a anuntat sinuciderea, explicand ca a luat aceasta decizie din cauza problemelor cu jocurile de noroc.

Ofiterii Inspectoratului Judetean de Politie Iasi au intervenit, in noaptea de sambata spre duminica, la domiciliul lui Marian Chirascu, in varsta de 27 de ani, din municipiu, dupa ce au fost sunati de catre colegii tanarului, care au vazut un mesaj pe Facebook in care acesta anunta ca urmeaza sa se sinucida, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Acestea imi sunt ultimele cuvinte. Stiu ca doare, am fost prost nu am reusit sa renunt la diavol. Jocurile m-au adus aici, ma voi duce alaturi de fratele meu. ADIO“, a scris Marian Chirascu pe reteaua de socializare. Politistii nu au reusit insa sa ajunga la timp si l-au gasit pe aceasta spinzurat in camera cu un cordon de fereastra.

"In acest caz s-a deschis un dosar penal pentru moarte suspecta. Urmeaza sa fie facuta necropsia pentru a se stabili cauza decesului. Cercetarile continuta“, a declarat pentru MEDIAFAX Anca Vijiac, purtator de cuvant am IPJ Iasi.

Tanarul de 27 de ani era frizer in Iasi si, potrivit postarilor de pe contul sau de pe reteaua de socializare, acesta era apreciat de catre prieteni, familie si clienti. "Nu stiu daca a jignit sau deranjat pe cineva vreodata, toti il consideram un om bun cu suflet mare, zambea si cand avea probleme“, a spus unul dintre prietenii sai intr-un mesaj. Din primele informatii, se pare ca tanarul a mai avut un frate care a decedat si mai are unul care lucreaza in Anglia. Familia a anuntat ca inmormantarea va avea loc marti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.