Social 3 Aprilie 2015 10:28
In acest week-end Bucurestiul gazduieste cel mai mare eveniment national dedicat pasionatilor de tigari electronice. Prima expozitie de tigari electronice, “VapeCon 2015” are loc sambata 4 aprilie, incepand cu ora 13, la Rin Grand Hotel, sala Havana.

Fenomenul fumatului electronic ia amploare in toata lumea civilizata. “Vaping” a fost declarat cuvantul anului 2014 in mediul on-line, in Anglia procentul de “fumatori electronici” se apropie de 10% din totalul fumatorilor, si din ce in ce mai multi doctori respectati au curajul sa sustina tigara electronica ca o alternativa mult mai putin nociva fata de tutunul ars al tigarilor clasice.

In Romania piata este in linie cu ultimele aparitii din domeniu, si singurul lucru ce desparte multi fumatori de o viata mai sanatoasa este neincrederea intretinuta de sceptici si bazata pe zvonuri si nu pe fapte.

Expozitia de Tigari Electronice “VapeCon 2015” are drept scop popularizarea tigarilor electronice si promovarea comunitatilor locale din acest domeniu. Evenimentul este organizat cu sprijinul AITE – Asociatia Industriei de Tigari Electronice si beneficiaza de prezenta a numerosi reprezentanti din partea distribuitorilor si comerciantilor de tigari electronice.

Evenimentul debuteaza cu o serie de workshop-uri si ateliere de specialitate, urmand ca partea a doua sa fie dedicata conferintelor si prezentarilor. Seara este rezervata tombolelor si concursurilor, unde cei mai experimentati au sansa sa isi demonstreze aptitudinile.
Ca element de spectaculozitate se remarca concursul de cloud-chasing, in care cei inscrisi se vor intrece in productia de vapori. AITE si Academia de Vapat promoveaza responsabilitatea in acest domeniu, impunand o limita minima de 0,5 ohmi pentru aceasta proba, pentru siguranta participantilor.

Intrarea este libera, fie ca esti vaper pasionat, simplu fumator electronic, doar curios sau chiar si sceptic, te asteptam sa ne cunoastem.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.