Social 2 Aprilie 2015 16:54
Doi tineri, de aproximativ 18 ani, s-au electrocutat, joi, dupa ce s-au urcat pe un pod CFR din Capitala, deasupra unor cabluri de inalta tensiune, potrivit reprezentantilor Inspectorului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti-Ilfov.

Incidentul a avut loc la podul CFR din Strada Elena Vacarescu, din Bucuresti. Tinerii au urcat pe pod, cu biciletele, in ciuda faptului ca nu aveau voie. Ei s-au apropiat la aproximativ un metru distanta de cablurile care alimentau linia ferata. Cei doi s-au electrocutat pentru ca s-au apropiat prea mult de cablurile de inalta tensiune, formandu-se un arc electric de 27.000 de volti.

La fata locului au fost trimise trei echipaje SMURD, care le-au acordat masuri de prim ajutor, dupa care i-au transportat la Spitalul Floreasca din Capitala. Potrivit purtatorului de cuvant al Spitalului Floreasca, dr. Bogdan Optita, in urma unei prime evaluari, unul dintre tineri are arsuri pe 60 la suta din corp, el avand si traumatisme cranio-cerebrale, dupa ce a cazut de la aproximatic patru metri inaltime. In prezent, el este intubat si ventilat. Cel de-al doilea tanar are arsuri pe 50 la suta din corp, el fiind constient, conform sursei citate, scrie MEDIAFAX.

Ambii sunt eveluati de catre medici, pentru a se stabili daca mai au si alte traumatisme. In cazul in care se va descoperi ca nu mai au si alte afectiuni, ei vor fi transferati la Spitalul de Arsi din Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.