Social 2 Aprilie 2015 10:17
Palatul Cotroceni va fi iluminat in albastru, in noaptea de 2 spre 3 aprilie, intre orele 20:00 si 6:00 dimineata, cu ocazia Zilei Internationale de Constientizare a Autismului, in semn de solidaritate cu persoanele care se confrunta cu aceasta maladie.

Potrivit unui comunicat, Administratia Prezidentiala participa la Campania "Light It Up Blue", cu ocazia Zilei Internationale de Constientizare a Autismului, prin iluminarea in albastru a Palatului Cotroceni, in semn de solidaritate cu persoanele care se confrunta cu aceasta maladie.

Palatul Cotroceni va fi iluminat in albastru, intre orele 20.00 si 6.00 dimineata, in noaptea de 2 spre 3 aprilie. "Prin aceasta initiativa, Administratia Prezidentiala se alatura celorlalte institutii ale statului si comunitatii internationale care sustin demersurile intreprinse pentru intelegerea, cunoasterea si tratarea acestei afectiuni", se arata in comunicat.

Data de 2 aprilie a fost stabilita in 2007 de catre Adunarea Generala a Natiunilor Unite ca Ziua Internationala de Constientizare a Autismului. In fiecare an, pe 2 aprilie, cladiri reprezentative din mai multe tari ale lumii se ilumineaza in albastru, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.