Social 1 Aprilie 2015 12:36
Crima urmata de sinucidere comisa marti seara in Poligonul UTI din Capitala a fost suprinsa de camerele de supraveghere, din imagini reiesind ca tanarul, care tragea la tinta, si-a impuscat instructorul de trei ori cu un pistol Glock, dupa care s-a impuscat in cap, afirma surse judiciare.

Sursele citate au declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX ca tanarul in varsta de 24 de ani, Cristian Pop, care si-a impuscat instructorul de tir, apoi s-a sinucis, era un client mai vechi al poligonului si nu era cunoscut de angajati drept o persoana conflictuala. Angajatii poligonului spun ca nu stiu ca acesta sa se fi certat vreodata cu vreunul dintre instructorii de tir.

Cristian Pop isi facuse programare la poligon pentru marti seara, iar in jurul orei 19.30 a inceput sa traga la tinta asistat de instructorul Nicolae Tanase, director al Poligonului UTI, in varsta de 56 de ani.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere din poligon se poate observa cum tanarul trage cateva focuri la tinta, dupa care se intoarce brusc catre instructorul de tir, pe care il impusca de trei ori cu un pistol Glock de calibru noua milimetri, de la o distanta de aproximativ un metru. Dupa ce instructorul s-a prabusit, Popa a mai tras inca doua gloante in trupul victimei, apoi s-a impuscat in cap cu acelasi pistol.

In noaptea de marti spre miercuri, anchetatorii au anuntat familia lui Pop, care locuieste in comuna Pantelimon si au reusit sa afle ca acesta a intrat intr-o depresie dupa ce iubita lui a plecat in strainatate. Pop nu ar fi vorbit cu nimeni despre faptul ca ar fi vrut sa se sinucida si nici nu a lasat vreun bilet prin care sa isi explice gestul. Ancheta in acest caz este desfasurata de Serviciul Omoruri al Politiei Capitalei, sub coordonarea procurorilor Parchetului Tribunalului Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.