Social 26 Martie 2015 11:52
Procurorii si politistii fac, joi, zece perchezitii in Bucuresti si judetul Ilfov, la reprezentantii unor firme suspectati de evaziune fiscala, prin care au produs un prejudiciu de aproximativ cinci milioane de euro, printre suspecti fiind si cetateni straini.

Potrivit anchetatorilor, zece persoane, intre care si cetateni straini, sunt suspectate ca, prin intermediul mai multor firme, ar fi incheiat tranzactii fictive pentru a deduce TVA.

Mai multe persoane vor fi duse la audieri, la Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice de la Politia Sector 5, pentru trei dintre suspecti fiind emise mandate de aducere, se arata intr-un comunicat de presa al Politiei Capitalei si Parchetului Tribunalului Bucuresti, scrie MEDIAFAX.

Prejudiciul produs in acest caz, prin evaziune fiscala, a fost estimat de anchetatori la cinci milioane de euro.

Perchezitiile sunt facute de politistii bucuresteni, sub supravegherea Parchetului Tribunalului Bucuresti, actiunea fiind sprijinita de Directia Operatiuni Speciale si Serviciul Roman de Informatii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.