Social 26 Martie 2015 10:32
Procurorii DNA fac, joi dimineata, perchezitii la sediul Parchetului Judecatoriei Macin, din judetul Tulcea, intr-un dosar privind fapte de coruptie si fals, comise in perioada 2007 - 2015, surse judiciare declarand ca printre cei vizati ar fi prim-procurorul Constantin Balaban si o grefiera.

Potrivit unui comunicat de presa al Directiei Nationale Anticoruptie, procurori din cadrul DNA, Sectia de combatere a coruptiei, fac cercetari intr-o cauza penala care vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie, asimilate celor de coruptie si a unor infractiuni de fals, comise in perioada 2007 - 2015.

In cursul zilei de 26 martie 2015, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt facute perchezitii domiciliare in patru locatii din orasul Macin, judetul Tulcea, din care una este sediul unei institutii publice, restul fiind domiciliile unor persoane fizice.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX ca perchezitiile au loc la sediul Parchetului Judecatoriei Macin, din judetul Tulcea, iar printre cei vizati in aceasta ancheta ar fi prim-procurorul Constantin Balaban, care are si calitatea de purtator de cuvant al institutiei, precum si o grefiera.

In cauza, procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Serviciului Roman de Informatii si din partea Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.