Social 26 Martie 2015 09:21
Apa de la robinet este prima recomandare a medicilor pentru consumul zilnic.

Aceasta are in mod natural un continut echilibrat de minerale necesare unui organism sanatos si poate fi consumata indiferent de varsta. Iar daca apelam la o solutie de filtrare, ne asiguram ca eliminam orice posibil continut nedorit.

In momentul in care pleaca din statiile de filtrare apa este potabila, insa pe traseul retelelor de distributie poate fi contaminata cu impuritati, compusi volatili, cysturi de paraziti si isi poate modifica gustul sau mirosul. La Fantana propune o alternativa eficienta la apa imbuteliata pentru birou, purificatoarele. Acestea sunt disponibile printr-un abonament lunar complet care include un purificator si servicii de transport, instalare si mentenanta a aparatului, precum si inlocuirea filtrelor. Purificatorul contine un sistem compus din patru filtre: unul pentru sedimente, care elimina impuritatile cum sunt nisipul si rugina, filtrul pre-carbon, care indeparteaza clorul rezidual, compusii organici, solventii si pesticidele, ultrafiltrul, responsabil de eliminarea microorganismele si filtrul post-carbon care elimina gustul sau mirosul apei.

Apa rezultata de la purificator este proaspata si sigura atat pentru baut, cat si pentru pregatirea cafelei sau a ceaiului. Iar pregatirea bauturilor de orice fel este cu atat mai usoara, cu cat purificatorul ofera atat apa rece, cat si fierbinte. In functie de preferinte si de spatiul disponibil exista purificatorul cu sustinere proprie sau cel care se instaleaza la nivelul mesei. Purificatoarele variaza ca dimensiuni, design si sistem de comanda, in functie de asteptarile utilizatorilor, fie ca se doreste o solutie cat mai eficienta ca buget sau un aparat cu un design modern si control digital.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.