Social 25 Martie 2015 10:16
Conducerea Camerei Deputatilor a aprobat, luni, ca iluminatul exterior si interior al cladirii Palatului Parlamentului sa fie intrerupt in 28 martie, pentru o ora, incepand de la 20.30, participand, astfel, la evenimenul Ora Pamantului.

Aceasta decizie a fost luata la propunerea organizatiei World Wide Fund for Nature, care a precizat ca gestul de a stinge iluminatul la Palatul Parlamentului, pe langa valoarea practica de economisire a energiei electrice consumate timp de o ora in cea mai mare cladire civila din lume, va transmite un mesaj de rezolvare a problemelor de protectie a mediului la nivel international, scrie MEDIAFAX.

In solicitarea organizatiei WWF se mentionaza ca acest eveniment a fost organizat si in anii trecuti, iar anul acesta se vor stinge luminile in 28 martie, la ora 20.30. Evenimente similare vor avea loc in peste 7.000 de orase din mai mult de 162 de tari, cu mesajul de protejare a naturii si de rezolvare a problemelor din ce in mai acute de mediu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.