Social 17 Martie 2015 15:02
Meteorologii au avertizat ca, de miercuri dimineata pana joi seara, vor fi temperaturi scazute in aproape toata tara, precipitatii mixte in Dobrogea, Muntenia, Transilvania si Oltenia, ninsori in Moldova si la munte, iar vantul va atinge la rafala viteze de 65 de kilometri pe ora.

Potrivit informarii transmise de Administratia Nationala de Meteorologie, miercuri, vremea se va raci, iar precipitatiile vor cuprinde treptat toata jumatatea de est a tarii. In Moldova va ninge, iar in Dobrogea, Muntenia si Transilvania vor fi predominant ploaie si lapovita.

In noaptea de miercuri spre joi vor cadea precipitatii mixte si in Oltenia, iar joi, acestea se vor semnala indeosebi in nord-estul, sudul si centrul tarii, scrie MEDIAFAX.

In zona de munte va ninge si se va depune strat nou de zapada. Vantul va avea intensificari temporare la munte si in Dobrogea, Moldova si Baragan, cu viteze la rafala de pana la 55-65 de kilometri pe ora. Informarea a fost emisa pentru perioada 18 martie, ora 09.00 - 19 martie, ora 22.00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.