Social 16 Martie 2015 17:55
Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, luni, ca se va prezenta miercuri la Parchet, pentru a fi audiat in dosarul in care Gabriela Firea il acuza de santaj, el mentionand ca a primit o scrisoare prin care a aflat ca este suspect.

Intrebat, dupa o vizita facuta luni la sediul PMP, daca se va duce la Parchet, Basescu a spus: "Categoric ma duc, pentru ca eu respect institutiile statului".

Intrebat in ce calitate se duce, fostul presedinte a spus ca se duce in calitate de suspect. "Mi-au transmis o scrisoare prin care am fost informat ca sunt suspect", a precizat el, potrivit MEDIAFAX.

Traian Basescu a mai explicat ca "doamna Firulescu (Gabriela Firea) a facut o plangere la Curtea Constitutionala pentru declaratiile mele si, din cate stiu, Curtea Constituiionala i-a explicat ca presedintele este liber sa faca orice declaratie politica in timpul mandatului si are aceeasi libertate ca si parlamentarii".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.