Social 15 Martie 2015 19:41
Afla ce temperaturi ne asteapta la inceputul saptamanii.

  • Luni
Vremea va fi predominant frumoasa, iar ziua va fi mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil, cu unele innorari la inceputul intervalului in sud-vestul tarii, unde doar izolat vor fi posibile ploi slabe. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari locale la munte, in Dobrogea, Muntenia, sudul Banatului si al Moldovei.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8 si 16 grade, iar cele minime se vor incadra intre -7 grade in depresiuni si 6 grade in Dealurile de Vest. Noaptea, izolat vor fi conditii de ceata.

  • Marti
Vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit in regiunile vestice si nord-vestice, in timp ce in restul teritoriului valorile termice vor marca o scadere usoara, devenind apropiate de normele climatologice specifice perioadei. Ziua, cerul va fi mai mult senin, insa treptat, incepand cu orele serii, in estul si sud-estul tarii innorarile se vor accentua, iar spre sfarsitul intervalului pe arii restranse vor fi precipitatii slabe mixte. Vantul va avea intensificari la munte, in sud-est, iar ziua si in sudul teritoriului.

Temperaturile maxime vor fi de la 4 grade pe litoral, pana la 17 grade in Dealurile de Vest, iar cele minime se vor incadra intre -6 si 3 grade, mai mici in depresiuni spre -9 grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.