Social 7 Martie 2015 12:28
O mie de femei din Iasi, selectate dintre beneficiarele de alocatie de sustinere, venim minim garantat si somere, vor primi cate 100 de lei din partea Primariei, cu ocazia zilei de 8 Martie, banii urmand a le fi oferiti sambata, in cadrul unei manifestari care va include si un spectacol.

Reprezentantii Primariei Iasi au anuntat, vineri, ca acorda, cu prilejul zilei de 8 Martie, cate 100 de lei unui numar de o mie de femei din municipiu, acestea fiind selectate din randul beneficiarelor de alocatie de sustinere, venit minim garantat si dintre cele aflate in somaj, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Actiunea, aflata la a patra editie, va fi organizata, sambata la pranz, la Casa Sindicatelor din Iasi. Cu aceasta ocazie va fi organizat si un spectacol de muzica si dans, sustinut de artistii Casei de Cultura a Studentilor din Iasi.
In fiecare an, municipalitatea ieseana acorda zeci de mii de tichete sociale, in special batranilor cu pensii sub 850 de lei.

Anul trecut, 25.000 de pensionari ieseni au primit tichete de Paste in valoare de 50 de lei, iar toamna trecuta au fost acordate, tot pensionarilor, tichete sociale in valoare de 70 de lei, cu ocazia Zilei Internationale a Persoanelor Varstnice. De asemenea, anual, aproximativ 10.800 de persoane cu dizabilitati si someri primesc tichete sociale in valoare de 70 de lei. Tot anual, cateva sute de cupluri din municipiu, care au implinit 50 de ani de casatorie, primesc din partea Primariei Iasi cate 500 de lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.