Social 6 Martie 2015 14:53
Cea de-a patra editie a targului de carte SF & Fantasy "Final Frontier" va avea loc pe 28 si 29 martie, la Nexus Gamers Club din Bucuresti, informeaza un comunicat remis MEDIAFAX.

Persoanele care vor sa-si intregeasca colectia de stiinta si magie cu cele mai noi carti ale genului science fiction de la principalele edituri (Nemira, Paladin-Art, Herg Benet, Millenium Books, Tritonic) sunt asteptati sa participe la cea de-a patra editie a targului "Final Frontier", informeaza un comunicat remis MEDIAFAX.

Scriitorii vedeta ai editiei sunt Sebastian A Corn si Oliviu Craznic, se mai arata in comunicatul citat. "Si nu uita sa-ti invoci forta creativa, pentru ca s-ar putea sa fii atras de atelierele de scriere creativa organizate de Revista de Povestiri si Bookblog.ro sau de lectiile de benzi desenate oferite de prietenii de la revista Comics si nu oricum, ci folosindu-se de instrumente magice precum tablete grafice oferite de Wacom. Iar daca pofta ta de castig si glorie n-are astampar, pune chiar tu mana pe o tableta grafica Wacom de la targ si realizeaza un desen inspirat de SF (personaj, peisaj, scena etc.) pentru a participa la concursul Wacom si poti pleca acasa cu tableta in geanta, ca sa exersezi... sau poate preferi concursul de fan fiction la care te poti inscrie pana in ziua targului, pentru premii din viitor si posibilitatea de a-ti fi publicata povestirea chiar pe site-ul Final Frontier. Va trebui sa-ti arati puterile si sa impresionezi juriul format din reprezentantii celor mai mari fan cluburi din tara. Poate, cine stie, te hotarasti sa faci un pact in fratia lor", anunta organizatorii evenimentului.

Targul se desfasoara pe 28 si 29 martie, intre orele 10.00 si 19.00, la Nexus Gamers Club din Bucuresti. Mai multe informatii se gasesc pe site-ul finalfrontier.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.