Evenimentul "Free Hugs", care are loc la nivel mondial incepand din anul 2004, se va desfasura sambata, de la ora 15.00, si langa Teatrul National Bucuresti, locuitorii orasului fiind invitati sa primeasca imbratisari gratuite.
Acest eveniment, organizat de Grupul Nefiresc, se va desfasura intre gura de metrou de la Universitate si Teatrul National Bucuresti. Fiecare participant la acest eveniment este invitat sa poarte un carton pe care sa fie scrise textele "Imbratisari gratuite" sau "Free Hugs". "O imbratisare nu costa nimic si ofera un zambet pe buzele celor imbratisati, iar tie, sentimentul ca poti face ceea ce simti ca e bine", spun organizatorii evenimentului, pe pagina de Facebook dedicata manifestarii (www.facebook.com/events/593072300837860).

Campania "Free Hugs" a fost initiata in anul 2004, de un barbat australian, cunoscut sub pseudonimul Juan Mann. In scurt timp, imbratisari gratuite au fost oferite oamenilor din toata lumea. Grupul Nefiresc isi propune sa organizeze in mod constant evenimente in Bucuresti, in care participantii sa ofere imbratisari gratuite altor persoane. Nefiresc a mai organizat si alte evenimente inedite in Bucuresti, intre care "No Pants Subway Ride (Ziua Fara Pantaloni la Metrou)", scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.