Parcarea subterana din complexul Intercontinental - Teatrul National, a fost inaugurata, joi, dupa doi ani de renovari, avand o capacitate de 960 de locuri.

Renovarea a inclus schimbarea totala a instalatiilor de ventilatie, sanitare si electrice si refacerea completa a pardoselii, plafoanelor, stalpilor si peretilor. Parcarea a fost de asemenea echipata cu placute de citire a numerelor de inmatriculare, sisteme de plata automate localizate la principalele accese, un sistem de detectare si semnalizare a locurilor libere, sisteme data-voice si CCTV.

In plus, parcarea dispune si de locuri rezervate pentru persoanele cu dizabilitati, iar in viitorul apropiat vor exista locuri special amenajate pentru autoturismele cu alimentare electrica. Tariful pentru o ora de parcare este de trei lei, insa clientii permanenti pot opta pentru un abonament.

Inaugurarea a avut loc in prezenta primarului Capitalei, Sorin Oprescu. Lucrarile de reabilitare a parcarii subterane au costat peste 3.000.000 de euro si au fost realizate de grupul belgian Interparking, care a preluat aceasta parcare in 2013. Realizata la inceputul anilor '70, parcarea nu fusese niciodata renovata. Aceeasi companie a realizat si are in concesiune parcarea subterana "Piata Universitatii", de la statui, cu o capacitate de 425 de locuri, inaugurata in 2012, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.