Primaria Vaslui va investi 900.000 de lei pentru construirea unui parc pentru roleri, prevazut cu pista speciala si tribune pentru parinti, care vor avea posibilitatea sa-si supravegheze copiii, investitia fiind realizata dupa ce autoritatile au interzis folosirea rolelor in parcurile din oras.

Copiii si adolescentii din municipiul Vaslui vor avea, din acest an, un parc special amenajat pentru utilizarea rolelor si a skateboardurilor, dupa ce autoritatile au aprobat realizarea unei astfel de investitii ce va fi finantata integral de la bugetul local, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cu un cost total ce se va ridica la 900.000 de lei, parcul va fi construit in zona Teatrului de Vara din Vaslui si va avea pista sintetica speciala, rampe si obstacole, dar si tribune pentru parinti, care vor avea posibilitatea sa-si supravegheze copiii.

”La o prima vedere, pare o suma mare, insa investitia se face in conformitate cu toate normativele astfel incat sa poata fi omologata pentru utilizare. Dupa ce am interzis folosirea rolelor in parcurile din oras, am primit numeroase solicitari din partea populatiei pentru amenajarea unei piste speciale. De aceea, cu aprobarea Consiliului Local, vom realiza aceasta zona de agrement, cuprinsa in Programul Anual de Investitii Publice pe anul 2015”, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX primarul municipiului Vaslui, Vasile Paval.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.