Editura Litera provoaca cititorii sa-si declare dragostea inspirandu-se din carti, in cadrul campaniei "LITERALmente te iubesc!", care se va desfasura incepand cu Valentine's Day (14 februarie) si pana la Dragobete (24 februarie).

Astfel, in campania "LITERALmente te iubesc!" toti indragostitii sunt provocati sa imbine, "cat mai emotionant, trasnit sau neasteptat", sentimentele fata de perechea lor si cartea preferata de la editura Litera. "Ura, prietenie, dragoste, casatorie - pe toate as vrea sa le traiesc cu tine!" sau "Tu imi dai prea multa fericire!" sunt doar cateva exemple despre cum ar putea suna declaratiile de dragoste inspirate din carti, se arata intr-un comunicat remis MEDIAFAX.

Participantii la campanie vor publica declaratiile pe paginile personale de Facebook, etichetand editura Litera. Ulterior, o suta dintre ei vor primi premii in carti. O alta componenta a campaniei "LITERALmente te iubesc!" o reprezinta oferirea de carti cadou, alaturi de o scrisoare de dragoste celebra, cuplurilor care calatoresc cu o anumita companie de taxiuri din Bucuresti, in ziua de 14 februarie.

In plus, cuplurile care aleg Valentine's Day pentru a-si imbogati biblioteca cu titluri din librariile Litera din toata tara vor primi si o scrisoare de dragoste celebra: de la Jean-Paul Sartre catre Simone de Beauvoir, de la Honoré de Balzac catre contesa Ewelina Haska sau de la Napoleon Bonaparte catre Joséphine de Beauharnais.

Mai multe detalii legate de campania "LITERALmente te iubesc!" se gasesc pe pagina de Facebook a editurii Litera si pe site-ul litera.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.