Sambata 14 februarie, de Valentine’s Day, cuplurile de indragostiti sunt asteptate la evenimentul sustinut de compania Apa Nova Bucuresti, in mall-ul AFI Palace Cotroceni – Zona Patinoarului.

Tombola indragostitilor, la care sunteti asteptati sa va inscrieti in intervalul orar 17.00 -19.00, se desfasoara pentru al doilea an consecutiv sub sloganul “Apa Nova iti umple inima!”.

Compania Apa Nova Bucuresti a pus la bataie pentru cuplul castigator o rochie de mireasa (sau una de seara) de la Bien Savy, precum si un costum de ginere (sau unul de seara) de la Ego Man. Valoarea totala a celor doua premii este de 8.000 de lei.

Pentru a castiga, perechile participante trebuie sa aprecieze corect cantitatea de apa care a fost necesara pentru umplerea unei inimi de gheata ce se va gasi la locul de desfasurare al evenimentului.

Toate perechile inscrise in concurs vor primi cadou din partea organizatorilor inimioare dulci din ciocolata. Este al saselea an consecutiv in care Apa Nova Bucuresti dedica un eveniment Zilei Indragostitilor. Acest eveniment este sustinut de Apa Nova Bucuresti si se desfasoara in parteneriat cu Radio ProFM, cu Teilor Fine Jewellery si cu AFI Palace Cotroceni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.