Aproape 30 de trenuri programate in cursul noptii de vineri spre sambata si al zilei de sambata au fost anulate din cauza conditiilor meteo nefavorabile, potrivit CFR.

[UPDATE]

Din cauza atentionarii de cod galben de viscol, au fost anulate mai multe trenuri InterRegio, de la Bucuresti la Pitesti, Constanta, Galati si retur, precum si de la Titu la Targoviste.

La acestea s-au mai adaugat o serie de trenuri Regio, de la Bucuresti la Buzau, Urziceni, Fetesti si retur, Slobozia, Craiova si retur, precum si Targoviste - Titu si retur, Faurei - Galati, Braila - Galati, Buzau - Faurei si retur, Drobeta Turnu Severin - Orsova si Orsova - Craiova.


Aproape 20 de trenuri programate in cursul noptii si sambata dimineata au fost anulate din cauza conditiilor meteo nefavorabile, potrivit CFR.

CFR Calatori a anuntat ca, din cauza atentionarii de cod galben de viscol, vineri si sambata nu vor circula trenurile IR 1587 si IR 1588 Bucuresti Nord - Constanta si retur, iar sambata IR 1785, IR 1788 Bucuresti Nord - Pitesti si retur, IR 1881 Titu – Targoviste, IR 1780 Pitesti – Titu, IR 1581 si IR 1582 Bucuresti Nord - Constanta si retur, IR 1571, IR 1572, IR 1772 Bucuresi Nord - Galati si retur.

La acestea s-au mai adaugat o serie de trenuri Regio, de la Bucuresti la Buzau, Urziceni, Fetesti si retur, Slobozia, Craiova si retur, precum si Targoviste - Titu si retur, Faurei - Galati, Braila - Galati, Buzau - Faurei si retur, scrie MEDIAFAX.

Bucurestiul si 24 de judete din jumatatea de sud a tarii sunt, de vineri dupa-amiaza pana sambata dupa-amaiza, sub atentionare cod galben de ninsoare si vant, care la rafala depaseste 60 de kilometri pe ora, viscolind zapada.

Atentionarea a fost emisa pentru Bucuresti si judetele Ilfov, Ialomita, Calarasi, Constanta, Tulcea, Braila, Buzau, Vrancea, Prahova, Dambovita, Giurgiu, Teleorman, Arges, Olt, Dolj, Valcea, Gorj, Mehedinti, Caras-Severin, Timis, Hunedoara, Sibiu, Brasov si Covasna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.