Presedintele CJ Vrancea, vicepresedinte al PSD, Marian Oprisan, a declarat, vineri, dupa ce a fost achitat in procesul de coruptie care se judeca de aproape noua ani, ca multumeste DNA pentru aceasta imensa lectie de viata care l-a facut mai intelept, aratand ca a crezut mereu in Justitie.

"Vreau sa multumesc bunului Dumnezeu si tuturor magistratilor judecatori garanti ai statului de drept din aceasta tara. Am crezut mereu in Justitie. Vreau sa multumesc DNA pentru aceasta imensa lectie de viata, care m-a facut mai intelept", a spus Oprisan, mentionand ca reactia sa nu este una ironica.

El si-a exprimat convingerea ca Romania va investi si va recompensa pe toti lucratorii din Justita romaneasca pentru cinstea si corectitudinea lor. "Vreau sa-mi exprim convingerea ca Romania va investi si va recompensa magistratii judecatori, garanti ai statului de drept, procurori, politisti si toti lucratorii din Justita romaneasca pentru cinstea si corectitudinea lor, pe cei care se afla doar in slujba adevarului, pentru ca numai avand o Justitie independenta, impartiala, aflata doar in slujba adevarului, romanii vor putea prospera si vor putea intra in randul popoarelor civilizate", a spus Oprisan, potrivit MEDIAFAX.

El a aratat ca multumeste tuturor cetatenilor Romaniei si celor din judetul Vrancea care nu s-au indoit de integritatea sa in tot acest interval de timp. "Vreau sa multumesc tuturor institutiilor statului care vegheaza la linistea, siguranta si pacea romanilor", a conchis Oprisan.

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, vicepresedinte PSD, trimis in judecata de DNA in 2006, pentru fapte de coruptie, a fost achitat, vineri, decizia magistratilor Judecatoriei Cluj-Napoca nefiind definitiva.

Potrivit deciziei instantei, Marian Oprisan a fost achitat pentru infractiunile de utilizare a creditului in alte scopuri, abuz in serviciu si fals intelectual.
Instanta a dispus, de asemenea, incetarea procesului penal impotriva presedintelui Consiliului Judetean Vrancea, pentru infractiunea de uz de fals.

Citeste si: Dupa noua ani: Marian Oprisan a fost ACHITAT in procesul de coruptie

Citeste si:
Laurențiu Reghecampf i-a deschis noi procese Anamariei Prodan: Am...
Laurențiu Reghecampf i-a...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.