Sistemul informatic si portalul pentru depunerea online a registrului electronic de evidenta a salariatilor vor fi indisponibile sambata si duminica, in cele doua zile fiind programata o reconfigurare a sistemului REVISAL, a anuntat, vineri, Inspectia Muncii.
Inspectorul general de stat, Dantes Nicolae Bratu, informeaza angajatorii si reprezentantii acestora, printr-un comunicat transmis vineri, ca in zilele de 7 si 8 februarie, sistemul informatic central al Inspectiei Muncii va fi oprit.
Potrivit sursei citate, portalul destinat angajatorilor pentru depunerea on-line a registrului electronic, aplicatia locala de preluare a registrului la ghiseu, aplicatia de generare a rapoartelor inspectorilor, aplicatiile si serviciile disponibile central - Pacific, Generarea parolelor pentru registru, DeclarAripoc, Server e-mail, internet - nu vor fi disponibile, scrie MEDIAFAX.

Inspectia Muncii a precizat ca inspectoratele teritoriale de munca au fost informate si au anuntat angajatorii cu privire la acest aspect. Dupa repornirea aplicatiilor, planificata duminica, sistemul va fi functional in parametrii obisnuiti, la fel si celelalte aplicatii si servicii informatice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.