Fostul ministru al Economiei Adriean Videanu a fost adus, marti, din arest la sediul DIICOT, pentru a fi audiat in dosarul Romgaz-Interagro, in care este suspectat de abuz in serviciu si complicitate la delapidare.

Adriean Videanu a ajuns la sediul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism in jurul orei 10.20, fiind insotit de politistii care l-au adus din arestul Politiei Capitalei, unde a fost incarcerat dupa ce pe numele lui a fost emis un mandat de arestare, in dosarul de la DNA disjuns din cel al despagubirii ilegale de la Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor.

Omul de afaceri Ioan Niculae a fost audiat de procurorii DIICOT in 30 ianuarie, in dosarul Romgaz-Interagro, in care este urmarit penal pentru instigare la abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave, sustragere de sub sechestru si spalare de bani, scrie MEDIAFAX.

DIICOT a cerut din nou aviz, luni, de la Senat si, respectiv, presedintele Klaus Iohannis, pentru urmarirea penala a fostilor ministri ai Economiei Varujan Vosganian si Adriean Videanu, in dosarul Romgaz-Interagro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.