Codrut Seres si Zsolt Nagy au fost dusi de la Politia Ilfov la Penitenciarul Rahova, unde au fost incarcerati dupa ce au fost condamnati definitiv de instanta suprema la 4 ani si 8 luni, respectiv 4 ani de inchisoare, in dosarul privatizarilor strategice.

Codrut Seres si Zsolt Nagy au mers la Politia Ilfov dupa aproximativ trei ore de la decizia instantei supreme si au asteptat in biroul politistilor de la Serviciul de Investigatii Criminale mandatele de executare a pedepselor cu inchisoarea.

Dupa ce au primit mandatele de executare a pedepsei pentru Seres si Nagy, care au domiciliile in judetului Ilfov, politistii ilfoveni i-au dus pe cei doi fosti ministri in Penitenciarul Rahova, unde acestia vor sta 21 de zile in carantina, urmand ca, in cel mult o luna, Administratia Penitenciarelor sa le stabileasca regimul si locul de detentie, scrie MEDIAFAX.

"In cursul acestei zile, Inspectoratul de Politie al Judetului Ilfov a primit pentru punerea in aplicare doua mandate de executare a pedepsei inchisorii, pe numele a doua persoane, cu domiciliul pe raza judetului Ilfov. Cele doua mandate de executare a pedepsei inchisorii, pe o perioada de 4 ani si 8 luni, respectiv 4 ani, au fost puse in aplicare de politistii ilfoveni, persoanele condamnate fiind conduse la Penitenciarul Rahova, pentru incarcerare", arata IPJ Ilfov, intr-un comunicat de presa.

Si ceilalti inculpati din dosar care au primit pedepse cu executare urmeaza sa fie incarcerati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.