Deputatul Sorin Teju (PLR) a fost ranit grav, vineri seara, intr-un accident petrecut pe DN1 A, judetul Prahova, in care o persoana a murit si alte patru au fost ranite, intre victime numarandu-se si sotia parlamentarului, care este in coma profunda.

Accidentul rutier s-a produs, vineri seara, pe drumul national 1 A, in localitatea Lipanesti, din judetul Prahova, si s-a soldat cu un mort si cinci raniti. Una dintre victimele accidentului este deputatul Sorin Teju, ales pe listele USL in colegiul Valea Teleajenului, zona in care s-a produs accidentul.

Deputatul, aflat intr-un autoturism impreuna cu sotia sa si o alta persoana, a suferit o dubla fractura de gamba si a fost dus de urgenta la Spitalul judetean din Ploiesti, au declarat pentru MEDIAFAX surse medicale. Sotia parlamentarului, director la o scoala din Valenii de Munte, localitate situata la doar cativa kilometri de locul accidentului, este in coma profunda.

O alta femeie este, de asemenea, in coma, iar alte doua persoane au suferit politraumatisme, insa viata lor nu este in pericol. Persoana care a murit in acest accident se afla in masina cu parlamentarul, iar medicii de la ambulanta au incercat sa o resusciteze la locul accidentului, insa fara rezultat.

Potrivit unor surse, deputatul se afla la volanul masinii sale, insa nu el ar fi provocat accidentul, ci soferul unei masini de lux care ar fi intrat pe contrasens.

Traficul rutier in zona accidentului a fost intrerupt aproape o jumatate de ora.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.