Un baiat din clasa a XII-a are nevoie de ajutorul nostru. Haideti sa-i fim alaturi!

„Un baiat minunat care va zambeste printre randuri are nevoie sa i se dovedeasca faptul ca este iubit de semenii sai. Este vocea din corul multor adolescenti aflati in suferinta si care-si doreste sa reuseasca, sa-si indeplineasca visurile.

Madalin Ivan, elev al Colegiului Economic Virgil Madgearu Ploiesti, clasa a XII-a E4, a luptat si lupta alaturi de cei dragi, insa acum mai mult ca niciodata are nevoie de ajutor financiar necesar pentru un TRANSPLANT MEDULAR pentru a invinge o forma grava de LEUCEMIE. Aceasta a recidivat, iar din cauza tratamentului cu cortizon au aparut si alte probleme de sanatate, NECROZA ASEPTICA DE CAP FEMURAL BILATERAL. Dupa terminarea tratamentului, Madalin, are nevoie de proteze, acestea fiind foarte costisitoare.

Undeva, cineva sigur va intelege suferinta lui Madalin, sprijinindu-l sa invinga boala care necesita costuri medicale substantiale (100.000 euro) pe care familia nu le mai poate suporta. Pentru a-l ajuta pe Madalin, colegii sai vor organiza un Spectacol Caritabil.”

Haideti sa fim alaturi de Madalin! Codul IBAN pentru donatii este: RO75BRDE300SV08302523000, scrie publicatia vptv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.