Un tanar a fost ranit grav dupa ce masina pe care o conducea s-a ciocnit cu un alt autoturism, marti, pe DN1, la iesirea din Bucuresti, soferul fiind dus, in coma, la Spitalul de Urgenta Floreasca.
Purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere a Capitalei, Andrei Codau, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca accidentul s-a produs in jurul orei 12.00, pe DN1, in apropierea podului de la Otopeni, dupa ce soferul unei masini Dacia, care mergea dinspre Otopeni spre Bucuresti, a intrat pe contrasens si s-a ciocnit frontal cu un autoturism Ford. "Soferul autoturismului Dacia, in varsta de 24 de ani, se afla in stare grava, in coma, dupa impactul celor doua autoturisme", a spus Codau.

Tanarul ranit a fost transportat la Spitalul de Urgenta Floreasca, in coma, cu politraumatism si posibil fractura de baza de craniu, a declarat pentru MEDIAFAX managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, Alis Grasu. Traficul rutier la locul accidentului se desfasoara ingreunat, doar pe banda trei a drumului, pe sensul de mers spre Ploiesti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.