Afla cum va fi starea vremii luni si marti.
  • Luni
Valorile termice vor marca o scadere fata de intervalul anterior, astfel ca cele maxime se vor incadra in general intre 0 si 7 grade, iar minimele intre -9 si 0 grade. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare. In zona de munte vor mai fi ninsori slabe, in sud-est in prima parte a zilei local vor fi precipitatii mixte, iar in regiunile nord-vestice va ninge slab la inceput, apoi vor fi si lapovite sau ploi ce vor favoriza depunerile de polei. Vantul va fi slab si moderat, cu intensificari locale, iar pe creste va sufla tare, trecator viscolind ninsoarea. Spre dimineata izolat va aparea ceata.
  • Marti
Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil la senin, dar se va semnala ceata, pe arii restranse in orele diminetii si cu caracter local noaptea. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta. Temperaturile maxime se vor incadra in general intre 0 si 9 grade, iar cele minime intre -16 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 3...5 grade in Dealurile de Vest.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.