O manifestatie pentru omagierea victimelor de la Charlie Hebdo si pentru libertatea de expresie va avea loc, sambata, de la ora 14.00, la Ambasada Frantei din Bucuresti, potrivit anuntului postat pe Facebook.
Apelul pentru participarea la aceasta manifestatie, intitulata "Je suis Charlie", a fost lansat pe reteaua de socializare de organizatia romaneasca Asociatia Romania Franta Amicale France Roumanie. "In omagiu pentru victimele de la Charlie Hebdo si pentru libertatea noastra de expresie, veniti impreuna cu noi, sambata, 10 ianuarie, cu incepere de la ora 14.00, in fata Ambasadei Frantei la Bucuresti (Str. Biserica Amzei nr. 13-15, Sector 1). (...) Ne alaturam de asemenea altor grupuri, organizatii si persoane care doresc sa afirme «Je suis Charlie»", se arata in mesajul postat pe pagina evenimentului.

Douasprezece persoane au murit, iar alte 11 au fost ranite, miercuri, intr-un atac comis de indivizi inarmati cu arme automate si lansatoare de rachete, la sediul parizian al revistei satirice Charlie Hebdo. Printre victime se numara directorul publicatiei, Stéphane Charbonnier (Charb), si alti trei cunoscuti caricaturisti - Jean Cabut (Cabu), Bernard Verlhac (Tignous) si Georges Wolinski (Wolinski), scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.