Saizeci de autospeciale Dacia Logan noi au intrat, vineri, in dotarea Politiei Capitalei, masinile facand parte dintr-un lot de 2.879 de autoturisme achizitionate de Ministerul Afacerilor Interne, dintre care majoritatea vor ajunge la structuri ale Politiei Romane.

Cele 60 de autospeciale au fost predate Politiei Capitalei in cadrul unei ceremonii la care au participat ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, seful Politiei Romane, Petre Toba, si conducerea Politiei Capitalei. Autospecialele fac parte dintr-un lot de 2.879 de masini achizitionate de MAI, la pretul de 7.800 de euro bucata, dintre care 2.341 sunt destinate Politiei Romane, iar restul de 538 vor fi directionate catre Jandarmerie si Pompieri.

Aceste masini reprezinta cea de-a doua etapa a procesului de reinnoire a parcului auto al MAI, dupa ce, in luna noiembrie a anului trecut, au fost achizitionate 450 de Dacia Duster, scrie MEDIAFAX.

"Incepand de acum, in fiecare luna, pana in luna aprilie, vom receptiona in etape, intreg lotul de peste 2.800 de autospeciale, care vor fi destinate tuturor structurilor Ministerului Afacerilor Interne - Jandarmerie, Politie si Pompieri. Totodata, in aceasta luna vom incepe procedurile de achizitie pentru alte mijloace de mobilitate in valoare de 20 de milioane de euro, din veniturile proprii ale ministerului", a spus ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea.

Ministrul a adaugat ca ultimele evenimente din Franta au demonstrat ca "orice investitie in sistemul de siguranta si securitate este justificata si este mai necesara ca oricand".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.