Un incendiu a izbucnit in interiorul cladirii dezafectate a Teatrului de Animatie Bacau, pompierii care au intervenit pentru stingerea flacarilor evacuand doua persoane aflate in incinta care, ulterior, au fost preluate de un echipaj al Politiei Locale, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bacau, incendiul a fost anuntat prin intermediul numarului de urgenta 112 de catre o persoana care a observat ca iese fum din interiorul cladirii Teatrului de Animatie Bacau. In momentul in care pompierii au ajuns la interventie, au gasit in incinta cladirii dezafectate a teatrului un barbat de 21 de ani si o femeie de 36 de ani, care facusera focul pentru a se incalzi, scrie MEDIAFAX.

"Incendiul a fost lichidat imediat, fara a afecta cladirea, arzand mai multe deseuri aprinse de persoanele gasite in interior. Cei doi tineri au fost evacuati si preluati de un echipaj al Politiei Locale Bacau”, a declarat, luni, purtatorul de cuvant al ISU Bacau, Andrei Grecu. Cei doi bacauani sunt cunoscuti ca persoane fara adapost, urmand ca acestia sa fie cazati intr-un adapost special amenajat de autoritati pentru perioada sezonului rece.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.