In noaptea de Revelion, trenurile de metrou circula la intervale de 10-20 de minute, iar tramvaiele 1 si 41, precum si autobuzele RATB de pe 16 linii asigura legatura intre centrul Capitalei si toate cele sase sectoare. 

Trenurile de metrou circula, de Revelion, la interval de 10 minute intre orele 24.00 si 01.00, apoi, pana la 05.00, la interval de 20 de minute, pe Magistrala 1 (Republica- Dristor 2), Magistrala 2 (Berceni- Pipera), Magistrala 3 (Anghel Saligny- Preciziei) si Magistrala 4 (Gara de Nord 2- Parc Bazilescu).

Din 1 pana in 4 ianuarie 2015, trenurile de metrou circula pe toate cele patru magistrale la interval de noua minute, scrie MEDIAFAX.

Si mijloacele de transport in comun circula in noaptea de Revelion. Autobuzele RATB de pe 16 linii de noapte, precum si tramvaiele liniilor 1 si 41 vor asigura legatura intre centrul Capitalei si toate cele sase sectoare.

In zilele de 1, 2, 3 si 4 ianuarie, autobuzele, troleibuzele si tramvaiele circula la intervale mai mari, dupa un program corespunzator unei zile de weekend.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.