Afla ce temperaturi vor fi luni si marti.
  • Luni
Valorile termice vor marca o scadere mai accentuata in timpul noptii, cand vremea va deveni deosebit de rece in cea mai mare parte a tarii, chiar geroasa in regiunile vestice, nordice si centrale. Cerul va fi mai mult noros. Indeosebi ziua va ninge in cea mai mare parte a tarii, exceptand in orele diminetii extremitatea de sud-est, unde vor mai fi si precipitatii sub forma de ploaie si lapovita. In estul si in sud-estul tarii, local, cantitatile de apa vor fi importante. Vantul va avea intensificari in majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari la munte, in Moldova, Dobrogea si Muntenia, unde rafalele vor depasi 70 km/h, temporar viscolind si troienind zapada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -6 grade in Transilvania si Moldova si 4...5 grade pe litoral, iar cele minime intre -15 si -5 grade.
  • Marti
Vremea va continua sa se raceasca si va fi deosebit de rece, geroasa indeosebi noaptea si dimineata. Cerul va fi variabil, cu innorari in regiunile sudice si sud-estice, iar in cursul zilei si in cele din vestul teritoriului. Mai ales in prima parte a intervalului va ninge slab local in Oltenia, sudul Banatului si in zona Carpatilor Occidentali si Meridionali si izolat in rest. Vantul va continua sa prezinte unele intensificari in est si in sud-est, dar si pe crestele montane, temporar spulberand zapada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -12 grade in Transilvania si -2 grade pe litoral, iar cele minime, in general, intre -20 si -10 grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.