Afla ce temperaturi ne asteapta joi si vineri.

Joi

Desi valorile termice vor scadea usor fata de ziua precedenta, vremea se va mentine mult mai calda decat ar fi normal la aceasta data in special in regiunile extracarpatice. Cerul se va innora treptat in vest, centru, nord si nord-est si, indeosebi seara si noaptea, pe arii restranse se vor semnala precipitatii slabe, mai ales sub forma de ploaie si trecator, spre dimineata, lapovite sau fulguieli. In zona Carpatilor Orientali local se vor semnala precipitatii mixte, iar pe timpul noptii acestea isi vor face aparitia pe spatii restranse si in Carpatii Occidentali. In regiunile din sud si sud-est, cerul va fi variabil, cu unele innorari spre sfarsitul intervalului si izolat ceata. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre 5 si 14 grade, iar cele minime intre -4 si 6 grade.

Vineri

Vremea va deveni in general inchisa si se va raci in toata tara, astfel ca valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale specifice perioadei. Se vor semnala precipitatii, la inceput in vestul si nordul teritoriului, iar mai ales dupa-amiaza si noaptea, in celelalte regiuni; acestea vor fi in mare parte sub forma de ploaie in sud si sud-est, in timp ce in restul zonelor se vor transforma treptat in lapovita si nisoare. La munte vor predomina ninsorile. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in sud si sud-est. Temperaturile maxime se vor incadra intre 0 si 8 grade, iar cele minime in general intre -4 si 4 grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.