Afla cum va fi starea vremii sambata si duminica.
  • Sambata
Cerul va fi mai mult noros in regiunile intracarpatice si la munte, unde se vor semnala precipitatii pe spatii extinse. Ziua vor fi mai ales ploi, dar noaptea vor fi precipitatii mixte in Maramures, local in Banat, Crisana, Transilvania si vestul Olteniei si predominant ninsori la munte. Vor fi conditii de polei. In sudul si estul teritoriului, innorarile vor fi temporare, doar pe arii restranse vor fi precipitatii slabe sub forma de ploaie sau de burnita, iar in zonele joase se va semnala ceata, posibil persistenta. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in nord-vest, iar pe crestele montane va deveni tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3 si 13 grade, iar cele minime se vor incadra, in general, intre -3 si 3 grade.
  • Duminica
Vremea se va raci fata de intervalul precedent, iar cerul va fi temporar noros. Mai ales in cursul zilei se vor semnala precipitatii, predominant sub forma de ninsoare la munte, mixte in Maramures si pe arii mai restranse in Transilvania si in nordul Moldovei si izolat, mai ales ploi, in celelalte regiuni. Vor fi conditii de polei. Vantul va avea intensificari in majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari pe crestele montane, trecator spulberand zapada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 si 9 grade, iar cele minime se vor situa intre -5 si 2 grade. Cu precadere spre sfarsitul intervalului vor fi conditii de ceata, izolat, in zonele joase.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.