Bogdan Andriescu a primit un nou mandat, pe o perioada de trei ani, de presedinte al Uniunii Nationale a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari (UNSICAR), functie pe care o ocupa din 2002.

"UNSICAR a organizat joi adunarea generala, in cadrul careia s-a ales un nou Consiliu Director. Potrivit voturilor exprimate de membrii UNSICAR, din componenta Consiliului Director fac parte Bogdan Andriescu, presedinte, Victor Sraer (Otto Broker), Ionel Dima (AVUS), Alexandru Apostol (Maxygo) si Dorel Duta (Hobbit Broker de asigurare)", se arata intr-un comunicat al asociatiei.

Anterior, Consiliul Director era format din Bogdan Andriescu, presedinte, Victor Sraer, Ionel Dima, Zorin Puscasu (Loyal Broker) si Gheorghe Grad (SRBA Broker). Cenzorii organizatiei, votati de membrii UNSICAR, sunt Alexandru Ivan (Tiriac Broker), Mirela Serban (AB Asig) si Liviu Dinescu (FSG Broker).

In cadrul acestei sedinte a fost aprobata, de asemenea, intrarea Tiriac Broker in UNSICAR, scrie MEDIAFAX.

"Asociatia intermediarilor si consultantilor in asigurari considera ca principala prioritate a pietei de asigurari este consolidarea imaginii acesteia, iar eforturile vor trebui concentrate pe reducerea deficitului de incredere a consumatorilor in aceasta industrie"
, se mai spune in comunicat.

Asociatia are 88 de membri, care detin cumulat o cota de 80% din piata de brokeraj de asigurare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.