Volumul "Pas cu Pas", scris de presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, s-a situat pe primul loc in topul celor mai bine vandute carti in luna noiembrie pe site-ul elefant.ro.

In luna noiembrie, in centrul atentiei cititorilor romani a fost volumul autobiografic "Pas cu Pas", semnat de Klaus Iohannis, iar pe elefant.ro, in varianta electronica, cartea a fost vanduta intr-o singura luna in mai multe mii de exemplare, informeaza un comunicat remis MEDIAFAX.

Pe locul al doilea in topul eBook-urilor cu cele mai mari vanzari in noiembrie se afla volumul recent lansat al lui Paulo Coelho "Adulter". Clasamentul este completat pe pozitia a treia de cunoscuta autoare E. L. James, cu primul volum din "Cincizeci de umbre ale lui Grey".

"A fost o avalansa de cereri pentru cartea «Pas cu Pas» semnata de Klaus Iohannis, mai ales pentru ca in format digital se poate descarca si citi imediat povestea de viata a presedintelui ales al Romaniei. Pentru o perioada, chiar a fost singura modalitate de a intra in posesia ei", a declarat Dan Vidrascu, CEO elefant.ro.

In topul autorilor romani, cartea tiparita "Ce ne spunem cand nu ne vorbim", semnata de Chris Simion, este in continuare una dintre preferatele publicului, fiind pe prima pozitie in clasamentul realizat de elefant.ro. Locul al doilea este ocupat de Irina Binder, cu cele doua volume "Fluturi", iar pe pozitia a treia s-a situat volumul "Exercitii de echilibru", scris de Tudor Chirila.

Topul autorilor straini este condus de Paulo Coelho, cu "Adulter", pozitia a doua fiind ocupata de una dintre cele mai citite carti ale acestui an, "Hotul de carti", a lui Markus Zusak. "Cincizeci de umbre ale lui Grey, vol 1" continua sa fie in topul preferintelor romanilor pentru carte straina, ocupand pozitia a treia in vanzarile lunii noiembrie pe elefant.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.