Atentionarea cod galben de inundatii emisa pentru rauri din opt judete a fost prelungita de hidrologi, sambata, pana luni la ora 14.00.

Atentionarea cod galben de inundatii emisa pentru rauri din judetele Mehedinti, Dolj, Olt, Arges, Teleorman, Dambovita, Giurgiu si Ilfov a fost prelungita de hidrologi, sambata, pana luni la ora 14.00.

Codul galben vizeaza raurile din bazinele hidrografice: Drincea, Desnatui (judetele Mehedinti si Dolj), Teslui (judetele Dolj si Olt), Calmatui, Teleorman si pe alti afluenti mici ai raului Vedea (judetele Olt, Arges si Teleorman), Neajlov, Sabar (judetele Arges, Dambovita, Giurgiu si Ilfov), potrivit Institului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor, scrie MEDIAFAX.

Conform atentionarii, fenomenele - cresteri de debite si niveluri cu posibile depasiri ale cotelor de atentie - se pot produce cu probabilitate si intensitate mai mare in bazinele hidrografice Neajlov si Teleorman.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.