Programul cultural "Daruri de Mos Nicolae", un eveniment care include mai multe manifestari, se va desfasura sambata si duminica, la Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti" din Bucuresti, cu scopul de a ajuta copiii nevoiasi.

Sambata, Muzeul Satului, in parteneriat cu Scoala Japoneza Sakura, organizeaza un eveniment caritabil dedicat copiilor care provin din centrele de plasament, sub genericul "Ajuta-l pe Mos Nicolae", informeaza un comunicat remis MEDIAFAX.

Povestea lui Mos Nicolae se aude in fiecare an in noaptea de 5 spre 6 decembrie, cand vine la geamuri si aduce copiilor cuminti daruri pe care le lasa in ghetute. Anul acesta, fiecare are sansa de a-l ajuta pe Mos Nicolae sa ii faca pe copiii din centrele de plasament mai fericiti, darunindu-le un cadou (jucarii mai noi, dar si mai vechi, carti, reviste si hainute).

Cadourile primite vor fi stranse pana pe 6 decembrie, la sediul Muzeului National al Satului "Dimitrie Gusti", de luni pana duminica, intre orele 10.00 - 16.00.

Tot sambata, incepand cu ora 14.00, la Sala Victor Ion Popa din cadrul Muzeului Satului va avea loc un mini-spectacol artistic pentru copiii din centrele de plasament inscrise in program si multe surprize care asteapta sa fie descoperite.

Atat sambata, cat si duminica, intre 9.00 si 17.00, in curtea muzeului, mesteri populari si artizani din toata tara, dar si mici producatori asteapta publicul sa aleaga celor dragi cadouri si sa cumpere produse traditionale si bio specifice sarbatorilor de iarna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.